Toen ik in januari 2020 een grote omslag in mijn leven doorging, wist ik dat ik bij sommige uitdagingen hulp moest gaan vragen. Meer uit mijn hoofd komen en vanuit intuïtie bepalen was iets wat mij compleet onbekend was, maar waar ik wel naar verlangde. Maris kwam meteen bij me op als degene die me hierbij kon helpen. We zijn samen op weg gegaan om mezelf dichter bij mijn intuïtie te brengen. Ik mocht er zijn. Ik kwam erachter dat luisteren naar je lichaam en niet alles met je hoofd willen beredeneren nog knap lastig was, maar in de coachruimte van Maris ontstond er een veilige, hele fijne plek waarin ik leerde bij mijn intuïtie te komen. Maris heeft met met praktische handvatten echt verder geholpen om die reis na ons traject zelf door te zetten. Ik ben ontzettend blij dat ik dit mezelf heb gegund en hoop nog veel meer over mezelf te leren met de tools die Maris me heeft gegeven.Ik ervaar een hele fijne energie bij Maris, ze creëert een veilige plek en is tijdens de sessies er echt voor jou! 
Maris, bedankt dat je een tijdje naast me hebt gelopen 
 
 
Maaike Siegel

Wat ik zo bijzonder vind is Maris haar puurheid, vertrouwen, eerlijkheid en betrokkenheid. Mariska is echt. En doet de dingen die zij doet vanuit haar hart. Ze is een engel op aarde en zo verschrikkelijk lief!!!!

Vera Donkerbroek

Docent basisschool

Wat was er een fijne, bijzondere sfeer tijdens de workshop.
Mariska straalt rust uit, zo fijn om naar haar te luisteren. Wat Mariska vertelde uit eigen verhaal over gevoeligheid, zorgde bij mij voor herkenning.
Het is prettig dat Mariska praktisch ingesteld is. Dat heeft mij de oefeningen écht laten ervaren en heeft ervoor gezorgd dat ik nu handvatten heb om mij te beschermen tegen het overnemen van energie van anderen.

Annemarie

Persoonlijk wandelcoach

Door de begeleiding van Mariska in het persoonlijk halfjaar traject heb ik mijzelf eindelijk kunnen accepteren zoals ik ben.
Ik zat thuis in een burn-out en PTTS en kreeg daarbij hulp vanuit het GGZ, maar daar miste ik iets. Een vriendin wees mij op MARIS.
Ik ben altijd anders geweest, voelde mij vaak overprikkeld en wist niet hoe ik hiermee om moest gaan. Ik ben nu van baan gewisseld en heb zelfs mijn diploma als helpende plus behaald en ga verder studeren voor Verzorgende IG. Door het traject heb ik geaccepteerd dat ik dingen aanvoel en daar naar kan handelen. Ik gebruik de praktische oefeningen om mijn hoofd leeg te maken en rust te vinden. Het traject heeft mij geleerd blij te zijn met mijzelf.

Jannie

Een heel fijne energie die Mariska uitstraalt, met veel gevoel, intuïtie & liefde en met ogen voor het detail. In haar praktijk ervaar je aandacht voor welzijn.

Jasmin

Yoga docente, Yoga Centrum Assen

Deze workshop was een waardevol cadeau voor mezelf.
In een prachtige omgeving, met gelijkgestemden en Maris voelde ik me veilig en gehoord.
De oefeningen zijn praktisch, je kunt ze makkelijk in je dagelijks leven toepassen. Vol energie en met een glimlach op mijn gezicht ging ik naar huis.
De klik met Maris heeft me doen besluiten ook een persoonlijk traject met haar aan te gaan.
Deze middag was het begin van een bijzondere reis

Lia

Met aandacht vanuit het hart besteed Maris tijd aan je. “Mooi zoals je bent” is typerend voor de sfeer, je mag er zijn. En met deze pure intentie ontstaat er ruimte voor mooie inzichten.

Mathilde Beglinger-van Oostrum

Persoonlijk begeleider PGB, woonbegeleider Koninklijke Viso

Nog geen jaar geleden kende ik hooggevoeligheid niet, doordat het meerdere keren op mijn pad kwam, ben ik me er toch in gaan verdiepen. Wat een herkenning! Eindelijk begon ik mezelf te snappen, maar ja, de stempel die wilde ik niet. Juist daardoor wil ik mijn hooggevoeligheid niet langer ervaren als last, maar juist als kracht. Want hooggevoeligheid: het mag er zijn! Jouw openheid over jouw hooggevoeligheid op facebook en in je gesprekken hebben mij juist doen besluiten om een afspraak met je te maken! De herkenning die ik vind bij jou en juist jouw eigen reis om stralend Maris te zijn, helpen mij in mijn reis om Stralend mijzelf te zijn!

Esther Bijma

Eigenaar, Zorg voor overdracht