Gratis Inspiratiegesprek 
met Maris

Soms weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Voel je dat je stappen mag gaan zetten, maar weet je niet welke. Wil je wel heel graag, maar weet je niet hoe. Ik herken je struggles helemaal. Je wilt graag weten wat je kunt verwachten. Je vraagt je misschien af of we samen klikken en of het echt bij je past. Daarom heb ik elke week tijd gereserveerd voor online kennismakingsgesprekken via Skype.
Samen een kop thee/koffie drinken en al kletsend ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Het kan zelfs zijn dat je na dit gesprek zelf al helder hebt welke stappen je gaat zetten. Dat is natuurlijk geweldig, want een inspiratiesessie is helemaal vrijblijvend en verplicht je tot niks. Het is mijn intentie om jou helderheid te geven en je te laten voelen dat je precies goed bent zoals je bent. Dat jij met je hooggevoeligheid in balans kunt zijn en het niet als last hoeft te ervaren, maar als mooie kwaliteit en krachtig kunt inzetten in je dagelijkse leven.

In een online inspiratiesessie ga ik graag in gesprek met jou over je verlangens en geef ik je 3 tools waarmee jij direct praktisch aan de slag kunt in jouw persoonlijke situatie, om jouw leven in te richten zoals jij dat graag wilt. 

Een inspiratiesessie is gratis, maar er zijn slechts enkele plekken per week beschikbaar, daarom wil ik er zeker van zijn dat ik jou kan helpen en wil ik graag van je weten wat je grootste verlangen is.
Omschrijf dit zo duidelijk mogelijk in een mail aan info@praktijk-maris.nl