Mpower-event

for your
Miracle Personal & Business movement

Hi, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Mpower-event!

Wij zijn Marjan & Mariska.

Onze droom en missie heeft veel raakvlakken.
Omdat we beiden geloven dat ondernemen ook een persoonlijke reis is en jij je business bent hebben we onze krachten gebundeld en een uniek programma samengesteld.
Wat doen wij?
Marjan helpt vrouwelijke ondernemers om van hun ideeën een succesvol business concept te maken. Zodat zij hun dromen werkelijkheid kunnen maken en uitgroeien tot een succesvol bedrijf waar ze gelukkig van worden.
Mariska helpt hoogbewuste vrouwelijke ondernemers uit het hoofd komen en weer leren vertrouwen op gevoel. Hooggevoeligheid als kwaliteit en kracht te ervaren. Stralend Jezelf zijn, een stabiele basis voor een succesvolle onderneming.

Miracle Personal & Business movement!

Herken jij jezelf hierin?

Ik heb zoveel ideeën, maar weet niet waar ik moet beginnen

Ik wil graag mensen helpen, maar hoe krijg ik klanten?

Ik vraag mezelf af hoe een ander alle ballen hoog houdt en er tegelijk zo Stralend uit kan zien.

Ik blijf bedenken, maar kom niet in actie

Ik voel me vaak onrustig en onzeker,
omdat ik zie dat andere ondernemers wél succesvol zijn

Ik vind het lastig om naar mijn gevoel te luisteren

Ik wil graag groeien met mijn bedrijf, maar ik weet niet hoe

Ik weet niet hoe ik zichtbaar word voor mijn ideale klant

Dan is het event écht iets voor jou!
 
 
2 dagen volledige aandacht voor jou als persoon en je businessplan. Uit je hoofd komen weer leren te vertrouwen op je gevoel. Keuzes maken vanuit vertrouwen, omdat je dichtbij jezelf kunt zijn. Voelen wat goed is voor jouw bedrijf. Samen gaan we praktische stappen zetten om jouw bedrijf een boost te geven. We gaan op zoek naar jouw ideale klant en de behoeften. We maken een plan hoe jij jouw ideeën kunt laten aansluiten bij jouw ideale klant. Hoe je jouw idee omzet naar een succesvol business concept, dus welke producten/diensten en verdienmodellen kun je inzetten en welke marketingacties nodig zijn om jouw doelen te realiseren. Tijdens de boost maken we samen een actieplan waar je direct mee aan de slag kunt. Zodat je gelijk stappen kunt maken met de strategie voor jouw bedrijf.
 
We werken op een prachtige luxe locatie in Assen, omdat we geloven in de kracht van overvloed in de breedste zin van het woord.


‘whatever you decide to do,

make sure it makes you happy’

 Mijn missie is dat iedereen een gelukkig leven heeft en zijn of haar dromen najaagt! Ik wil anderen inspireren en motiveren om hun geluk te volgen

Ik geloof in de schoonheid van elke vrouw
Jij bent precies goed zoal je bent, je hoeft het alleen maar te herinneren

Mijn missie is hoogbewuste vrouwelijke ondernemers meer Rust, Vrijheid & Geluk laten te ervaren door uit het hoofd te komen en weer leren te vertrouwen op gevoel. Hooggevoeligheid als een mooie kwaliteit en kracht te zien die je geweldig kunt inzetten als basis voor een Stralende onderneming.

Wat krijg je tijdens het event?

2 dagen intensieve training van Mariska en Marjan

2x een uitgebreide lunch

Als afsluiting een luxe borrelmoment om je succes te vieren

Een werkmap met alle praktische tools 

Een hele gave luxe goodiebag

We laten maar 10 deelnemers toe, omdat we persoonlijke aandacht en succes willen garanderen. We geloven in de positieve energie die gelijkgestemde vrouwen sneller laten groeien en elkaar laten stralen. Sta jij te springen om naar Norg te komen en zegt alles in jou JA? Meld je dan aan via onderstaande button.

Wil je in termijnen betalen? Klik dan hier en ontvang de gegevens via mail.
Prijzen zijn exclusief 21% BTW