Stem af op de energie van de Maan

Het Nieuwe Maan ritueel geeft richting aan je dromen en leven. Door af te stemmen op je hart sta je in verbinding met de meest zuiverste versie van jezelf. De energie van de Nieuwe Maan geeft de juiste beweging om jouw dromen te manifesteren.

Spiritualiteit helpt jezelf dieper en beter begrijpen. Het versterkt en versnelt het voelen. Het maakt visueel wat er van binnen leeft.
Zet spiritualiteit in om meer van je binnenste wereld naar buiten te laten komen. Spiritualiteit laat je smelten uit je hoofd, om vervolgens stappen te zetten naar een beter en positiever leven.

De energie van de Maan is magisch
De energie van de Maan is magisch en enorm krachtig. Ze laat het eb en vloed worden in de grootste oceanen en houdt vele mensen uit hun slaap als ze vol is. Dat is ook niet zo gek, als je beseft dat de mens voor meer dan de helft uit water bestaat. 

Hoe fijn zou het zijn als jij deze energie voor je kunt laten werken en je dromen kunt laten uitkomen?

Rituelen zijn een belangrijk deel van mijn leven. Ze dragen bij aan mijn lichtheid, gevoel van beweging, vrijheid én verbinding.
Het geeft mijn innerlijke wereld nog meer kracht, laat me stralen en gelukkig zijn. Het geeft zingeving en diepgang. Ik leer de dingen over mijzelf, waar ik aan het oppervlak niet bij kan.

Ik geloof dat de meest stralende stem, de stem van je hart is

Het Nieuwe Maan ritueel laat je bewust stilstaan bij je hartsverlangens. Het geeft ruimte om aandacht te schenken aan je gevoel. De fijne meditatie brengt je in rust en neemt je mee op het pad van jouw innerlijke wijsheid. 

Rust ontwikkelt je
In de rust gebeurt het

Als je eenmaal naar je gevoel luistert, dan gaat het naar meer smaken. Je kunt een andere weg kiezen die je meer gelukt brengt Jouw onzichtbare gevoelens, worden de juiste impulsen om mee te leven. Jouw persoonlijke routekaart naar lichter leven.

Met Nieuwe Maan begeleid ik jou online via een audio opname tijdens het ritueel. Stap voor stap neem ik je mee in het werken met de energie van de maan. Creëer je een fijne plek voor jezelf en stem je af op de fluistering van je hart. De stenen dragen, evenals de energie van de maan bij aan het manifesteren van jouw hartverlangens.. Nieuwe maan versterkt je intuïtie én gevoel. De energie ondersteunt de groei van een nieuw begin. De juiste tijd om het zaadje van jouw dromen te planten.


Het Nieuwe Maan Ritueel geeft jou
E

richting en zingeving

E

verbinding met jezelf

E

transformatie naar een lichter leven

E

zelfzachtheid

E

innerlijke rust en vertrouwen

E

de juiste focus op jezelf

E

de connectie met de vrijheid die in jezelf is

E

zichtbaarheid aan wat er van binnenin jou leeft
geen vage gevoelens meer die je ervaart

E

het versterken en versnellen van je gevoel

Ontdek en kies nieuwe dingen voor jezelf. Durf te verkennen wat al aan je trekt. En die reis is niet zo zwaar. Het wordt licht.
En waar je al ontdekkende steeds meer jezelf kunt zijn. Heb vertrouwen dat iets werkt. Ook al zie je het niet. Maar je kan het altijd voelen. Als je de stem van je hart ziet. Breek los en kies voor jezelf