Voel jij al een tijdje dat je het anders wilt doen?

Ben je klaar met alle zware energie die er veel is op het moment?

Wil je positief blijven, maar voelt dat soms lastig door de onrust die voelbaar is?

Vind je het daardoor moeilijk om focus te houden?

Luister jij té vaak naar de kletsende tuttebel op zolder?

Blijft het daardoor vaak bij dromen in plaats van de juiste stappen te nemen om het echt te gaan doen?

Hoe zou het zijn als jouw wereld licht mag zijn? Een wereld waarin jij afgestemd op je hart kunt kunt kiezen wat goed voelt voor jou en mag groeien op jouw eigen manier en tempo

 

Voelen welke keuzes je mag maken om dichtbij jezelf te blijven en te kunnen focussen op de dingen die ervoor jou echt toe doen.

Je niet meer laten lijden/leiden door wat er om je heen gebeurt, maar vol vertrouwen met beide voeten stevig verankerd zijn in de aarde.
Juist in deze tijd van grote verdeeldheid onder de mensen en de telkens onzekere veranderingen, maken het belangrijker dan ooit je energie hoog te houden en je te richten op alles wat er wel is.

Wat er om ons heen gebeurt, hebben we niet altijd in de hand.
Wel heb je altijd de keuze hoe je ergens op reageert. Reageer vanuit je rust en kies voor het vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Omring jezelf met gelijkgestemde mensen.
Mensen die jou succes en geluk wensen. Mensen die jou aanmoedigen de dingen te doen die jij vanuit je hart wenst en misschien een beetje spannend vindt. Mensen zoals jij en ik. 

Samen denken in mogelijkheden
Leven vanuit gevoel en daarop vertrouwen. Samen is zoveel lichter én leuker!

Waarom alleen doen?
Je dromen delen vergroot niet alleen je geluk. Je oprecht verbinden in de community laat je ook écht de stappen zetten om ze waar te maken. Het is fijn om te kunnen reflecteren met gelijkgestemde mensen, houdt je scherp en accountable.

Ik houd ervan om te verbinden in de breedste zin van het woord. Verbinden met jezelf, afstemmen op je hart, voelen wat voor jou bedoeld is en ook echt werkt. Mensen met elkaar verbinden, om het beste naar boven te halen en elkaar naar een hoger niveau te brengen.

 

Samen Groeien Community

 

Een veilige plek binnen de besloten community op Facebook, waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Waar je alles mag delen, geven en vragen.
Samen als groep verbinden in positiviteit en op een lichte manier groeien op je eigen tempo. Ik loop naast jou mee om richting te geven aan jouw doelen en plannen, zodat het niet bij dromen blijft, maar jij echt je droomleven kunt gaan leven. 

 
Samen werken we aan;
5

De ideale invulling van jouw week

5

Tunen we op maandag in op de week, zodat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn en kunnen we elkaar accountable houden

5

Mag je delen waar je trots op bent, hulp bij nodig hebt, over wilt sparren en/of bijdraagt aan de verbinding van de groep

5

Kom ik elke donderdag live op de pagina om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. Geef ik je tips en breng je inspiratie in verschillende thema’s die bijdragen aan jouw bewustwording en groei.

5

Vrijdag blikken we terug op de week, kijken naar wat er al is en vieren we onze groeimomenten. 

5

Ben je welkom om elke laatste vrijdag van de maand aan te sluiten tijdens de online samenwerkdag. We tunen samen in op de dag, blikken terug op de afgelopen maand en kijken vooruit. Delen de persoonlijke plannen en gaan daarna individueel in focus aan de slag. Aan het einde van de dag sluiten we samen af en deel je jouw behaalde stappen.

5

In januari blikken we terug op 2020 en maken we plannen voor de toekomst. Jouw eigen Soulcollage maakt visueel waar je onderbewustzijn naar verlangt. Je krijgt van mij praktische tools om hart en hoofd te laten samenwerken. Van je dromen een plan te maken en je bewust stappen laat nemen in 2021

 
 
EXTRA

*Samen met jou plan ik een online 1 op 1 sessie
Ik kijk graag met je mee, waar k je kan helpen. Jouw persoonlijke vragen zijn leidend in deze sessie van 1,5 uur.

* De eerste donderdag van januari 2021 om 10.15 uur is er een online workshop droomdoelen voor 2021 plannen.
We blikken terug op het afgelopen jaar en maken toekomstplannen door middel van een soulcollage.  Gericht praktische stappen uitwerken om je droomverlangen richting te geven.

* Stralend-Jezelf-Zijn-Borrel én live Successen-hoor-je-te-vieren-event. 
Samen groei vieren met een virtuele borrel en alle bijbehorende 
gezelligheid. Zodra het mag zien we elkaar live op een gezellig event middenin het land en proosten we op ons succes en geluk. Je krijgt voor beide borrels een persoonlijke uitnodiging.

* De community is in een besloten groep op Facebook. Je hoeft niet overal live bij aanwezig te zijn, alles blijft in de groep beschikbaar en kun je op je eigen tijd terugkijken. Voel je dat je liever ergens niet op reageert of beantwoord je vragen later, alles is prima. Het gaat erom dat  het voor jou werkt op een manier die voor jou goed voelt.

Je voelt en weet dat het écht anders kan als je afstemt op je hart

Omringd met gelijkgestemde vrouwen voelt alles positiever en lichter

Je laat je niet meer lijden/leiden door wat er om je heen gebeurt

Je voelt meer rust, omdat je kiest wat goed is voor jou

Je hebt een routekaart naar je droomdoel, dus weet je hoe je richting kunt houden voor meer focus

Je vertrouwt op je gevoel en neemt de kletsende tuttebel minder serieus