Jij bent precies goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen.
We zijn allemaal gelijk, alleen niet hetzelfde.
Ervaar je gevoeligheid als mooie bonus en voel je krachtig!

Voor wie is dit programma?

Sta jij op het punt in je leven dat je beseft dat je wel wat meer voor jezelf mag kiezen, maar weet je simpelweg niet zo goed hoe je dat doet of weet je nog helemaal niet wat je wilt? Wil je weten hoe je keuzes kunt maken vanuit je gevoel en daar op kunt vertrouwen? Vindt je het lastig om balans te houden in actief zijn en tijd voor jezelf nemen? Wil je graag meer rust ervaren en toch alle ballen hoog houden? Lees dan vooral verder

In een persoonlijk 1 op 1 traject neem ik jou stap voor stap mee in praktische inzichten en oefeningen, die jou helpen meer rust en energie te ervaren. We gaan samen in gesprek om zo helder te krijgen waarom jij doet wat je doet en hoe jij je oude patronen kunt veranderen in patronen die je gelukkiger laten zijn. Met ontspannende oefeningen kom je dichterbij jezelf en kun je makkelijker kiezen wat goed voor jou is. Alle antwoorden zijn al in jou aanwezig, ik help je ze te vinden zodat je de mooiste versie van jezelf kunt zijn. De sessies duren 2,5 uur per sessie

Wat een herkenning! Eindelijk begon ik mezelf te snappen, maar die stempel wilde ik niet. Juist daardoor wil ik mijn hooggevoeligheid niet langer als last ervaren, maar juist als kracht. Want hooggevoeligheid mag er zijn! Jouw openheid over je hooggevoeligheid hebben mij juist doen besluiten om een afspraak met je te maken! De herkenning die ik vind bij jou en jouw eigen reis om stralend Maris te zijn, helpen mij in mijn reis om Stralend mijzelf te zijn!

Esther Bijma

Eigenaar, Zorg voor overdracht

Twijfel je nog?

Ik weet het nog niet zeker, wat is er allemaal mogelijk?
Vraag vrijblijvend een gratis inspiratiesessie aan.