Worstelen met mijn perfectionisme

Worstelen met mijn perfectionisme

  Soms is goed ook goed genoeg.De hoge lat en mijn perfectionisme zetten me stil en laten me steeds verder van mezelf afdwalen. Ik wil zo graag mijn droom waarmaken. 1000-en vrouwen Stralend zichzelf laten zijn, maar hoe bereik ik deze vrouwen? Afgelopen jaar...
Waarom kreeg ik weer een burnout?

Waarom kreeg ik weer een burnout?

Hooggevoeligheid is een mode-hype   “En wat doe jij?”   Ik help hooggevoelige vrouwelijke ondernemers meer rust, vrijheid en geluk te ervaren door uit het hoofd te komen en weer leren te vertrouwen op gevoel. Hooggevoeligheid als¬†kwaliteit en...
Baas in Eigen hoofd

Baas in Eigen hoofd

Het is 20 maart als ik een app krijg; “Het heeft even geduurt, maar ik wil graag een afspraak maken voor de workshop Baas in Eigen hoofd. Ik heb het er even over gehad en het is tijd om er wat mee te gaan doen. Kan jij ons hierbij helpen?” Je raadt...
Dichtbij jezelf blijven, hoe doe je dat?

Dichtbij jezelf blijven, hoe doe je dat?

Dichtbij jezelf blijven, makkelijker gezegd dan gedaan? Misschien wel, maar dat hoeft niet zo te zijn. Laatst sprak ik een klant van mij in de praktijk en ze zei “Maris, er wordt zo vaak gezegd dat ik dichtbij mijzelf moet blijven. Maar hoe doe ik dat? Ik weet...