Ik droom van een wereld waarin we stralend onszelf kunnen zijn.
Waarin je rust ervaart en het niet uitmaakt wat een ander doet.
Waar jij het allerbeste in kunt zijn, is jezelf zijn.
Het constant meebewegen, maakt je zo moe.

Jarenlang was ik een ster in meebewegen met een ander. Aanpassen aan de ander, als een kameleon, dat kon ik als de beste. Dat ik mijzelf daarin opzij schoof had ik helemaal niet door. Als ik een ander gelukkig kon maken, dan was ik dat ook.

Nu weet ik beter

Het maakt mij afhankelijk van het oordeel van een ander. Kreeg ik geen waardering voor mijn hulp of werd ik niet gezien, dan was ik teleurgesteld en raakte mij dit diep. Ik liet mijn geluk bepalen door een ander. Meerdere keren ben ik zó hard, gemeen en intens gekwetst én liet ik mij daardoor beïnvloeden. Gelukkig kon ik altijd mijn lessen zien, stond ik weer op vanuit mijn positieve kijk op het leven en maakte het mij steeds een stukje sterker tot de stralende vrouw die ik nu ben.

Mijn geluk ligt in mijn eigen handen. De keuzes die ik maak zijn altijd goed voor mijzelf en daardoor ook voor de mensen die echt om mij geven. Een gelukkige Maris is altijd oprecht in verbinding en geeft vanuit het hart. Eenmaal in mijn hart moet je heel goed je best doen om dat kwijt te raken. Ben je niet oprecht en heb je het verpest, dan neem ik met alle liefde afscheid van je. Ik houd namelijk heel graag mijn energie hoog en besteed die aan de mensen en dingen die er voor mij toe doen.

Doordat mijn energie en positiviteit zo hoog is, houd ik mijzelf makkelijker overeind in moeilijke periodes (ik kan meebewegen)
Meebewegen is nu een hele mooie kwaliteit. Het laat mij veerkrachtig zijn en accepteren, dat ik niet alles in de hand heb, maar wel altijd de keuze hoe ik daarop reageer.

Gevoelig zijn is mijn goud. Altijd al geweest en juist nu besef ik dat meer dan ooit.

Ik kán en wil niet mee in de snelle 24/7 wereld. Ik heb mijn leven om mijn eigen gevoel gebouwd. Ik accepteer dat ik niet alles kan en hoef. en dat ik hiermee gewoon stralend en succesvol mag zijn.
Het is mijn persoonlijke kracht om te verbinden. In mijn praktijk verbind ik mensen met zichzelf en hun hart.
En als oprichtster van Netwerken op Hakken verbind ik vrouwelijke ondernemers met elkaar.
Ik kan zuiver luisteren, zonder oordeel.
Niks is raar, alles kan je met me delen. In warmte en veiligheid. 

Inmiddels durf ik te zeggen, dat ik een expert ben ik wat ik doe. Ik heb een waardevolle rugzak en meerdere cursussen afgerond, in onder meer Intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness, Mediumschap, Hooggevoeligheid en Mindset.

Het is mijn missie om jou te verbinden, met de stem van je hart. Zodat je beter werkt met wie jijzélf vanbinnen bent en wat jij voelt. 
Ik leer klanten hun eigen regels schrijven en het leven te leven zoals het is bedoeld.

 

Ik geloof dat de stem van jouw hart, de meest stralende stem in jouw leven is.

 

Als je eenmaal naar je gevoel luistert, dan gaat dat naar meer smaken. Je kunt een andere weg kiezen, die je meer geluk brengt. Je timing wordt beter, waardoor je je niet meer opgejaagd voelt. Jouw onzichtbare gevoelens, worden de juiste impulsen om mee te leven.
Vaak zijn de ‘juiste’ keuzes, gemaakt op basis van gevoel.

Laat meebewegen juist in deze tijd voor jezelf werken. Wat er om je heen gebeurt, heb je niet in de hand, maar wel hoe je daar op reageert.
Stem af op je hart, kies voor rust en balans.