Mijn hele leven ben ik al gek op het strand en de zee.

 

De Zee. Het maakt niet uit wat voor weer het is. Ik voel me er vrij en vind het heerlijk om over de golven te turen. De oneindigheid en de kracht van de zee te voelen. De golven nemen m’n gedachten mee en vullen m’n energie weer aan als ze het strand weer opslaan. De wind in m’n haren geeft een gevoel van speelsheid. Ik houd van beweging en lichtheid. Het leven mag ook speels zijn.

Mijn zoektocht naar de juiste naam. Toen ik een naam zocht voor mijn bedrijf draaide ik mijzelf vast in mooi ogende namen die niet bij mij pasten. Mijn eigen naam gebruiken kwam niet in mij op, want dat leek zo saai dacht ik. Totdat ik erachter kwam wat de betekenis van mijn eigen naam is in het Latijns. Mijn familie en vrienden noemen mij Maris. Als ik mij op m’n gemak voel dan stel ik mij al snel zo voor. Mariska wordt gebruikt door onbekenden en als iemand mijn aandacht urgent nodig heeft of boos is.

Praktijk Maris werd de naam voor mijn bedrijf.

Maris is Latijns voor zee.

Dankbaar. Wat was ik verwonderd toen ik dat ontdekte en ik begreep gelijk waarom ik de naam Mariska kreeg bij mijn geboorte.
In mijn praktijk breng ik mensen in beweging. Vanuit het hoofd komen weer leren vertrouwen op gevoel. In beweging komen om vanuit verlangen praktische stappen te bedenken die elke dag gezet kunnen worden.

Maris, zee, verbinding en beweging is 1

Ik besef mij dat bij mijn geboorte al vast lag wat ik nu doe. Alles klopt. Aan zee ben ik de gelukkigste vrouw van de wereld en ik houd van de glinstering in de ogen van mijn klanten als ze weer ontdekken hoe mooi voelen kan zijn.

 
 
Mijn naam is Maris, ik ben Praktijk Maris