“Maris, je straalt helemaal als je praat over je missie!”

Dat is ook precies wat ik voel gebeuren van binnen. Ik word warm, enthousiast en voel alles stromen en stralen.
Ik word super blij van het werk wat ik mag doen.

Mijn keuze om nieuwe stappen te maken, komen vanuit mijn eigen droomverlangen. Het is deze zomer als ik merk dat alles in mijn leven wat moeizamer gaat, de Flow is eruit. Rondjes draaiend in mijn hoofd verlies ik het contact met mijn hart, mijn intuïtie. Het zet mij letterlijk stil. Even geen Baas in Eigen hoofd en ik laat het maar gebeuren, want het is waarschijnlijk nodig. Mijn hooggevoeligheid ervaar ik even niet als kracht, het put me uit. Gelukkig herken ik de signalen, weet ik waar ik naar verlang en wat nodig is om weer terug te komen bij mijn gevoel. Balans

Balans tussen geest en lichaam. Alles wat ik voelde kwam intens binnen. Tijd voor rust en vrijheid om zo weer meer geluk te ervaren.
Weer te kunnen Stralen als Maris. Te kunnen helpen vanuit liefde.

Helpen je hooggevoeligheid als kwaliteit & kracht te ervaren
Het is mijn missie om jou meer Rust, Vrijheid en Geluk laten te ervaren door uit je hoofd te komen en weer leren te vertrouwen op je gevoel. Je hooggevoeligheid als een mooie kwaliteit en kracht te zien die je geweldig kunt inzetten als basis voor een Stralende onderneming.

Stralend Jezelf zijn mèt je hooggevoeligheid!

Baas in Eigen hoofd
Leef je in je hoofd, dan ben je niet in contact met je lichaam. Je voelt niet dat je uitgeput raakt. Je voelt de kleine pijntjes in je hoofd, schouders en nek niet. Je blijft doorgaan. In je hoofd is er ruimte voor angst. Angst om niet goed genoeg te zijn. Angst om het niet goed te doen. Onzekerheid over wat een ander er van vindt. Al deze pieker-gedachtes laten je letterlijk stilstaan. Het haalt je uit je positieve flow als ondernemer. Je verzint van alles, maar komt uiteindelijk tot niks omdat je piekert. Wat je uitzendt ontvang je terug, wees daarom voorzichtig met je wensen de wereld in te helpen. In je hoofd leven en piekeren brengt uiteindelijk ook je onderneming uit flow.

Juist als hoogbewuste vrouw is het een extra bonus als je je hooggevoeligheid kunt inzetten als kwaliteit en kracht. Jij weet namelijk precies wat en ander nodig heeft. Je weet heel snel verbanden te leggen en begrijpt je klant met maar 1 woord. Omdat je voelt!
Je voelt tussen alle regels door en dat maakt jou speciaal. Zorg daarom dat jij bij je gevoel blijft en niet in je hoofd schiet. Want daar voel je niet meer wat er nodig is in je onderneming, daar maak jij jezelf van alles wijs wat niet op feiten is gebaseerd.

Hoe je dat doet?
Dowload mijn nieuwe e-book ‘In 3 stappen in Balans’
Ik leer je precies welke stappen je mag nemen om weer meer Rust, Vrijheid & Geluk te ervaren. Zodat je Stralend kunt ondernemen en weer blij wordt van de dingen die je mag doen.

Ik stuiter inmiddels van de energie en ben weer helemaal in flow. Alle programma’s zijn helemaal verfijnd en speciaal gericht op jou als hoogbewuste vrouwelijke ondernemer. Én er staan mooie nieuwe activiteiten klaar voor 2019!